ЦВЕЌЕ ПО ПОВОД ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ОСЛОБОДУВАЊЕТО НА ОХРИД

Делегација на Општина Охрид предводена од претседателката на Советот, Живка Ангелоска положи свежо цвеќе пред спомен обележјата на паднатите борци од НОБ во Паркот на револуцијата, а повод одбележувањето на 7-ми Ноември, Денот на ослободувањето на Охрид.

Цвеќе положија и останати претставници од политичкиот и јавниот живот од градов.