Telekabel Mobil
дома Контакт

Контакт

Главен Уредник:

Ристе Павлоски

Контакт Детали

ДООЕЛ Medi A Tech Skopje
Ул. БУЛЕВАР ПАРТИЗАНСКА ОДРЕДИ Бр. 37/5 СКОПЈЕ – ЦЕНТАР

Email: info@ohridlife.mk

За Нас

Ohridlife.mk е градски информатор во кој ќе ги најдете сите новости, вести и занимливости за животот во Охрид.

Забелешка:

Ставовите изразени во рубриката колумни се лични ставови на авторот и тие не мора да ја одразуваат уредувачката политика на ohridlife.mk 

LATEST POSTS

ПОСТАВЕН НОВОГОДИШНИОТ БАЗАР

Куќарки со автентичен изглед, изработени од соодветен дрвен материјал поставени се на Градскиот плоштад во рамки на Новогодишниот базар.
- Advertisement -