ЉУПЧО ГРДАНОСКИ НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ФК ОХРИД

Од синоќа в.д претседател на Фудбалскиот Клуб Охрид е Љупчо Грданоски.

Владимир Алексиjоски до Управниот одбор понуди оставка,која што беше прифатена и на Алексијоски му беше заблагодарено за досегашната работа и ангажман за клубот.