ОПШТИНА ОХРИД СО КАМПАЊА „ОХРИД СЕДИТ ДОМА “

Општина Охрид започна кампања за подигање на јавната свест за превенција од Корона вирусот Ковид 19 .

Граѓанскиот сектор апелира на останување во своите домови , на подигнување на свеста и зачувување на јавното здравје .

Дел од вклучените во кампањата се Ѓоко Танески , Никола Тодороски , Стрезо Стаматоски , Нина Балабан , Александра Јанеска , групати Камелео и Сарај , ракометарите Кривокапиќ и Манасков, Јован Каланоски , Марта Пејоска, Никола Бабе

Image may contain: 1 person, beard and indoor, text that says 'седам дома за сите да излеземе надвор!'

Image may contain: 5 people
Image may contain: 3 people, people standing
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, beard
Image may contain: 1 person
Image may contain: 1 person, beard, text that says 'DON'T QUIT денес вистинските фраери домакини #седидома'
Image may contain: 1 person
Image may contain: 5 people, beard and text