„Oscars“ 2020

Погледнете и проценете кои беа актерите со најдобриот аутфит

92-то издание на доделувњето на филмските награди „Oscars“.

Иако се номинациите и наградите причината за оваа манифестација, не помалку битни се актерите и нивното спектакуларно појавување на црвениот тепих.

Големиот добитник на овогодишното доделување на оскарите од Филмската Академија е филмот „Паразит“.

Но „Оскар“ не би бил „Оскар“ доколку не би го имало шоуто на црвениот тепих пред доделувањето на наградите. Погледнете и проценете кои се актерите со најдобриот аутфит.