ПОЛОВ НАПАД ВРЗ МАЛОЛЕТНИК ВО СТРУГА

На 21.02.2020 година околу 20 часот, Ф.И.(60) од Струга, во полициската станица пријавил полов напад врз неговиот малолетен син извршен од страна на друг малолетник.

ОВР Охрид презема мерки за целосно расветлување на настанот.