ПРЕДЛОГ КНИГА ЗА ОВАА НЕДЕЛА – „ИЗГУБЕНАТА ЌЕРКА “ ОД ЏИЛ ПОЛ

Од авторката на бестселерот Тајната сопруга , ни доаѓа нова трогателна приказна за јачината на љубовта и моќта на простувањето.

1918 година кога државата со која претходно владееја се врти против нив, иднината на семјството Романови виси на конец. Тогаш средната ќерка Мрија, го привлекува вниманието на двајца од стражарите и тоа води до еден многу тежок избор помеѓу правилното и погрешното.

Дури педесет и пет години подоцна со криптичните зборови „Не сакав да ја убијам “, умира таткото на Вал, оставајќи ја да ја открие мистеријата која поврзува две семејства кои се имаат соочено со неописливата трагедија и можеби конечно да најде објаснување кое се чека многу одамна.

Уживајте во секој пишан збор на овој прекрасен роман.