СЕВЕРИНА СО ФАНТАСТИЧЕН СТАЈЛИНГ

Мега ѕвездата Северија Којич на естрадата важи за некрунисата кралица на стилот. Атрактивната пејачка посветува големо внимание на својот стајлинг и има доволно храброст да искомбинира парчиња што многу жени не би се осмелиле.

Нејзината совршена линија и дозволува да носи парчиња облека кои мнозинството дами можат само да сонуваат. Тоа уште еднаш го докажа на концертот во Птуј, Словенија.

За оваа прилика Северина искомбинира мрежеста маичка и предимензиониран капут, мрежести чорапи и впечатлив накит: огрилици, ракавици и впечатливи обетки. Сепак, најголемо внимание провлекоа нејзините жолти, кратки чизми кои го заокружија нејзиниот стајлинг.