Telekabel Mobil

СПОРТ

На 2-ри август на големиот национален празник Илинден  во Охрид  ќе се одржи традиционалниот мал пливачки маратон.  Во услови на  пандемија од...
Започнаа подготвителните активности за  изградба на новата трибина на Градскиот стадион “Билјанини Извори” во Охрид. Трибината согласно договорот и согласно проектот усвоен...
ЈП Билјанини Извори успешно ја продолжува соработката со Српската агенција Спорт плус од Белград која е...
Од синоќа в.д претседател на Фудбалскиот Клуб Охрид е Љупчо Грданоски. Владимир Алексиjоски до Управниот одбор...
На Државното првенство во шах за Основни и Средни училишта што се одржа на 22 ноември 2019г. во Спортската сала Јордан Пиперката...
Спортската лига во Футсал за пионери (првото коло) започна денес во балон салата “Климент  Колески”. Во рамки на првото...