Telekabel Mobil

ЗАНИМЛИВОСТИ

Во завршна фаза се градежните активности од проектот за реконструкција на улицата „Марко Цепенков“ на потегот од кружниот тек на улица „Момчило...
Општина Охрид започна кампања за подигање на јавната свест за превенција од Корона вирусот Ковид 19 . Граѓанскиот...

ПРОЛЕТ 2020

Модни трендови за пролет 2020 што можете да ги носите и сега Сигурно мислите дека е премногу рано за...
Најголемата тајна на успешните жени и сите луѓе воопшто, се нивните навики. Тие имаат редовни дневни рутини, а некои од нив се...
Секоја жена има барем еден дел од нејзиното тело на кое и не е баш горда и би сакала тоа да го...
Мега ѕвездата Северија Којич на естрадата важи за некрунисата кралица на стилот. Атрактивната пејачка посветува големо внимание на својот стајлинг и има...