ЗАПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА ОХРИД ТРЧАТ

Од денеска започна пријавувањето за најголемиот спортски настан во Охрид, Охрид трчаТ.

Пријавувањето за учество на четвртото издание на Охрид трчаТ може да се направи онлајн, на страната Оhridtrcat.mk.

За полумаратонот првата цена е 1000 денари а за трката на 5 километри изнесува 400 денари.